Nunc tincidunt eros ut mauris ullamcorper, vitae semper ligula convallis. Morbi tincidunt congue venenatis. Fusce at vestibulum nisl, et congue nisi. Vestibulum sollicitudin tellus id arcu vulputate.

Destinație

Creditele pentru investiții sunt destinate planurilor de dezvoltare a activității curente, obiectul finanțării putând fi: achiziția echipamentelor și utilajelor, construcții, renovări sau modernizări de sedii, depozite sau spații de producție, achiziții de animale, achiziție de teren agricol etc. 

Clienți eligibili

Creditele pentru investiții sunt accesibile tuturor întreprinzătorilor din zone rurale sau mic-urbane care derulează activități generatoare de venituri: producători agricoli, mici fermieri, PFA-uri (Persoane Fizice Autorizate), II-uri (Întreprinderi Individuale) si IF-uri (Întrepinderi Familiale) sau SRL-uri etc. 

Condiții de creditare

Credit pentru investiții, la termen

Documentele necesare pentru accesarea acestui tip de credit în lei sunt descrise aici. Pentru a ne sprijini clienții în dezvoltarea afacerii, creditul pentru investiții oferă condiții de creditare avantajoase, dintre care enumerăm: termenul de rambursare a creditului este de maximum 7 ani, iar graficul de rambursare este flexibil, în funcție de specificul și de sezonalitatea activității.
Creditul poate fi utilizat pentru orice tip de investiție necesară derulării activității în condiții optime. Vechimea activității derulate trebuie să fie de minimum 3 luni și se poate accepta pauză la plata ratelor de maximum 9 luni/an. Creditul este fără avans (aport personal), iar garanțiile solicitate sunt diverse – stabilite în funcție de valoarea și tipul finanțării. Aprobarea este rapidă, iar comisioanele și dobânda calculată pentru primul an pot fi achitate din suma împrumutată. Creditul fiind în lei, dispar grijile referitoare la variația cursului valutar. În cazul rambursării anticipate din fonduri proprii, comisionul de rambursare anticipată este 0 (zero).

De asemenea, creditul pentru investiții poate fi folosit și pentru a refinanța alte credite cu aceeași destinație.

Linie de credit pentru investiții

Documentele necesare pentru accesarea acestui tip de creditare în lei sunt descrise aici. Pentru a ne sprijini clienții în dezvoltarea afacerii, linia de credit pentru investiții oferă condiții de creditare avantajoase, dintre care enumerăm: termenul de rambursare a liniei de credit este de maximum 7 ani de la data primei trageri, data care rămâne fixă ca termen indiferent de data tragerilor ulterioare. Suma împrumutată poate fi utilizată în tranșe, în functie de nevoile activității derulate. Vechimea activității derulate trebuie să fie de minimum 3 luni. Se acceptă pauză la plata ratelor de maximum 9 luni/an, în timp ce comisioanele și dobânda calculată pentru primul an pot fi achitate din suma împrumutată. Creditul este foarte economic – plata dobânzii făcându-se doar pentru sumele utilizate din linia de credit. Aprobarea este rapidă, creditul este fără avans (aport personal), iar garanțiile solicitate sunt diverse – stabilite în funcție de valoarea și tipul finanțării. Linia de credit fiind în lei, dispar grijile referitoare la variația cursului valutar.

De asemenea, linia de credit pentru investiții poate fi folosita și pentru a refinanța alte credite cu aceeași destinație.

Pentru contractele încheiate până la data de 30.11.2014, comisionul de neutilizare a limitei este 0 (zero).