Credit EaSI - fara garantii

Daca ai nevoie de un credit fara garantii, acesta este produsul care ti se potriveste. In plus, iti oferim si conditii de pret mai avantajoase decat pentru un credit standard.

Destinatie

Creditul EaSI poate acoperi atat nevoile curente de capital de lucru ale activitatii derulate cat si investitiile in dezvoltarea continua a acesteia.

 

Clienti eligibili

Creditul EaSI este accesibil tuturor microintreprinderilor care isi desfasoara activitatea in Romania, si care functioneaza sub orice forma de organizare legala: producatori agricoli, mici fermieri, PFA-uri (Persoane Fizice Autorizate), II-uri (Intreprinderi Individuale) și IF-uri (Intreprinderi Familiale) sau SRL-uri (Societati cu Raspundere Limitata), cu un numar de maxim 10 angajati si o cifra de afaceri si/sau active totale de pana la 2 milioane euro.

Sustinem:

  • persoanele care inregistreaza dificultati in (re)integrarea pe piata muncii sau se afla in prag de excludere sociala;
  • afacerile in stadiu de formare cat si in stadiu de dezvoltare, in special microintreprinderile care sunt intr-o pozitie dezavantajata din punct de vedere al accesului la finantare dar care isi doresc sa evolueze si sa isi dezvolte continuu afacerea sau care angajeaza someri, proaspat absolventi, persoane defavorizate.

 

Ce avantaje ai?

  • Fara garantii din partea ta
    80% din valoarea creditului este acoperita prin garantia finantata de Uniunea Europeana in cadrul Programului pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (“EaSI”).
  • Fara comision de garantare
  • Valoarea creditului poate fi de minim 5.000 RON si maxim 110.000 RON
  • Costuri mai mici decat pentru un credit standard
  • Grafic de rambursare flexibil in functie de sezonalitatea veniturilor (rambursare in minim 3 rate/an)
  • Aprobare rapida

Finantarea pentru care s-a acordat sprijin beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene in cadrul mecanismului de garantare stabilit in conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European si al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI).

Garantiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finantate de Comisia Europeana si gestionate de Fondul European de Investitii.