Noutati
Luni, 22 Octombrie 2018 12:31

good.bee Credit sarbatoreste cea de-a 4 editie a Zilei Europene a Microfinantarii sub sloganul: “E=mc2 – impactul exponential al microcreditului”

good.bee Credit, ia parte in mod activ, ca membru atat al European Microfinance Network, cat si al Microfinance Center, la aceasta sarbatoare sustinand initiativa europeana printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare, precum si prin oferirea unor produse promotionale clientilor care semneaza contracte de creditare in perioada 20-27 octombrie 2018.

Luni, 27 Noiembrie 2017 14:03

good.bee Credit IFN SA a primit de la Comisia Europeană (CE) certificarea pentru respectarea Codului European pentru bune practici în furnizarea de microcredite

          

Comisia Europeana a acordat good.bee Credit IFN SA Certificatul European pentru bune practici in furnizarea de microcredite, good.bee Credit devenind astfel prima institutie din Romania care primeste acest certificat si printre primele la nivel European.

În procesul de certificare, good.bee Credit a făcut dovada respectării standardelor stabilite de CE în ceea ce priveşte abordarea afacerilor mici şi foarte mici. Această certificare confirmă preocuparea good.bee Credit de a se remarca în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi produselor oferite tuturor categoriilor de clienti,

Codul European pentru bune practici în furnizarea de microcredite este o inițiativă a Comisiei Europene care stabileşte un standard de calitate pentru sectorul de microfinanţare în Uniunea Europeană. Codul conţine o serie de clauze care trebuie implementate cu scopul de a oferi atât transparenţă, cât şi siguranţă clientilor şi investitorilor, cu privire la instituţia de microfinanţare şi procedurile, procesele şi produsele acesteia, promovând cele mai bune practici în domeniu.

                                           

Urmariti acest video pentru a afla mai multe despre Cod…

Vineri, 20 Octombrie 2017 10:46

good.bee Credit sarbatoreste Ziua Europeana a Microfinantarii: “Finanţare echitabilă pentru toţi!”

good.bee Credit, membru implicat activ, atat al European Microfinance Network, cat si al Microfinance Center, ia parte pentru a treia oara la aceasta sarbatoare sustinand initiativa europeana printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare.

Luni, 16 Octombrie 2017 14:03

Maria Hasmasan - client good.bee Credit

Miercuri, 20 Septembrie 2017 08:03

good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare institutie financiara nebancara de microfinantare din Romania, parte a grupului Erste, si-a extins reteaua teritoriala, prin deschiderea celei de a 24-a sucursale in localitatea Matca (Galati).

Produsele de finantare oferite de good.bee Credit sunt adaptate specificului activitatii clientilor. Acestia pot beneficia de planuri de rambursare flexibile, stabilite in functie de sezonalitatea activitatii, pauze la plata ratelor de pana la 9 luni pe an precum si alte beneficii pe care le pot afla vizitand noul sediu din localitatea Matca, str. Principala, nr. 1274.

Vineri, 21 Iulie 2017 11:25

good.bee Credit: Singurul IFN care acorda credite fermierilor eligibili pentru subventia APIA

good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare instituție financiara nebancara de microfinanțare din Romania, parte a grupului Erste, anunta acordarea de credite fermierilor eligibili pentru schemele de sprijin implementate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) – Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) si Masuri aferente Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Luni, 26 Iunie 2017 12:16

good.bee Credit IFN SA participa la prima editie a Festivalului Lubenitei in perioada 23-25 iunie ce se desfasoara in localitatea Dabuleni, judetul Dolj

Am ales sa fim alaturi de clientii nostri la Festivalul Lubenitei de Dabuleni, judetul Dolj, aflat la prima editie din acest an! Caldura a fost mare, dar pepenii copti si dulci. Colegii nostri din Dabuleni au fost prezenti la festival si au impartit informatii si premii participantilor la diversele categorii de concursuri: meci de bowling cu pepeni, concurs de feliat pepeni, cel mai rapid alergator cu pepeni in brate, sculpturi in pepeni, ghicirea greutatii unui pepene, etc. Vrem sa uram si pe aceasta cale mult succes fermierilor din Dabuleni si ii asteptam la biroul nostru ori de cate ori au nevoie de un partener financiar!

Miercuri, 19 Octombrie 2016 16:20

good.bee Credit sarbatoreste Ziua Europeana a Microfinantarii: “Cream oportunitati de dezvoltare, mai mult decat microcreditare”

good.bee Credit IFN, membru implicat activ, atat al European Microfinance Network, cat si al Microfinance Center, ia parte pentru a doua oara la aceasta sarbatoare sustinand initiativa printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare.

Marți, 18 Octombrie 2016 16:24

Credit fara garantii cu sprijinul Uniunii Europene

Incepand cu 1 septembrie 2016, good.bee Credit impreuna cu Fondul European de Investitii (FEI) si Comisia Europeana lanseaza creditul EaSI prin intermediul Programului pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala (Employment and Social Innovation - EaSI).

Luni, 17 Octombrie 2016 16:27

good.bee Credit: Primul IFN care acorda credite fermierilor eligibili pentru subventia APIA

good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare instituție financiara nebancara de microfinanțare din Romania, parte a grupului Erste, anunta semnarea conventiei specifice in vederea acordarii de credite fermierilor eligibili pentru schemele de sprijin implementate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) – Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) si Masuri aferente Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Miercuri, 30 Martie 2016 00:00

Impact social 2014

Mai jos gasiti raportul social good.bee Credit IFN

Luni, 11 Ianuarie 2016 12:00

good.bee Credit îți oferă consultanță agricolă!

Analize agro-chimice pentru sol și recomandare culturi favorabile!

Începând cu 12 ianuarie 2016, good.bee Credit IFN SA lansează un nou produs de creditare special conceput pentru fermieri.

Joi, 24 Septembrie 2015 12:05

good.bee Credit sarbatoreste prima editie a Zilei Microfinantarii Europene

prin lansarea campaniei “good.bee Credit are grija de animalele tale”

Incepand cu 2015 Microfinantarea va avea propria Zi Europeana, pe 20 Octombrie, la initiativa si ca rezultat al eforturilor comune din partea European Microfinance Network (www.european-microfinance.org) si Microfinance Center (www.mfc.org.pl/) good.bee Credit (gbC) este un operator activ in microfinantarea din Romania si un membru implicat atat al European Microfinance Network cat si al Microfinance Center.

Miercuri, 18 Martie 2015 12:10

good.bee Credit IFN a castigat Premiul 2015 “Cel mai bun program de micro-finantare“ oferit de Business Review - revista-top de business a Romaniei

De-a lungul celor 10 gale anuale prestigioase Business Review s-au strans peste 600 de nominalizati si peste 120 de trofee acordate. Revista Business Review a celebrat excelenta in business in data de 2 martie 2015, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti.

Duminică, 01 Februarie 2015 00:00

good.bee Credit IFN anunta lansarea unui nou credit pentru fermieri – maxim 90.000 RON fara ipoteca

good.bee Credit IFN o institutie financiara non-bancara, membra a Erste Group, lanseaza un credit special pentru micii Intreprinzatori: legumicultori, pomicultori, crescatori de animale, apicultori, etc oferindu-le acestora urmatoarele beneficii:

Miercuri, 28 Mai 2014 12:17

good.bee Credit IFN (GBC) a deschis trei noi sucursale: Brasov, Botosani si Focsani

ERSTE Group a preluat good.bee Credit IFN S.A. (o institutie financiara non-bancara – IFN – supusa legislatiei specifice, regulamentelor Bancii Nationale a Romaniei si aflata sub directa ei supraveghere), prin achizitia de catre good.bee Holding GmbH a restului de 51% actiuni non-Erste, astfel IFN-ul romanesc devenind 100% membru al Erste Group.

Dupa preluare, gbC a trecut printr-o perioada de tranzitie, pentru a-si Imbunatati structura, procesele operationale, prezenta de marketing si oferta de produse. Totodata gbC a initiat o serie de negocieri cu organizatii potential partenere, in timp ce isi pregatea cresterea prezentei la nivel national.

gbC a deschis trei noi sucursale: Brasov, Botosani si Focsani, iar sucursala Bucuresti a fost relocata intr-un nou spatiu de birouri. Noile sucursale s-au alaturat celor 11 existente deja, iar intreaga retea va acoperi 40 de judete, avand In faza de pregatire alte noi sucursale. Pana in prezent, volumul total de imprumuturi acordat de gbC a depasit 140 milioane lei si a finantat mai mult de 4.300 clienti. Planurile de viitor ale gbC includ mentinerea si cresterea operatiunilor curente de microfinantare alaturi de concentrarea pe crestere si dezvoltarea institutiei intr-o asemenea maniera incat gbC sa devina un leader de piata si un trend setter.

„gbC sprijina dezvoltarea economica locala de succes prin asigurarea accesului la resurse financiare (micro-credite) pentru antreprenorii cu sanse de reusita din mediul rural si sub-urban. gbC incearca in mod constant sa ofere prompt produse simple, flexibile si accesibile, in timp ce consultantii nostri de creditare sunt selectati pe baza caracterului, a experientei de lucru si a orientarii catre client. Drept urmare, clientii gbC apreciaza onestitatea, transparenta si flexibilitatea resurselor GBC, atat din punct de vedere uman cat si financiar” a afirmat Jan Kouba, Director Executiv gbC.

Background info
good.bee Holding GmbH este asocierea realizata In 2008 dintre Erste Group (60%) si Fundatia Erste (40%) si reprezinta unealta lor de incluziune financiara, avand ca principala sarcina dezvoltarea de solutii inovatoare pentru daramarea barierelor de incluziune financiara a micilor antreprenori din Europa Centrala si de Est, prin extinderea serviciilor financiare corespunzatoare si de calitate catre Intreprinderile sociale si persoanele dezavantajate.

Grupul Erste are microfinantarea inscrisa in propriul cod genetic, fiind infiintat In 1819 ca prima banca cu micro-depozite din regiune pentru oameni considerati prea saraci de catre bancile acelor vremuri. De-a lungul a aproape 200 de ani de existenta, Grupul Erste a mentinut In mod constant o importanta componenta sociala in activitatile sale. Simplul fact ca cel mai mare actionar al Grupului Erste a fost si este Fundatia Erste dovedeste prezervarea acestei identitati. Unul dintre crezurile de referinta ale Fundatiei Erste este acela ca o comunitate prospera asigura baza pentru dezvoltarea sociala, individuala si economica, crez care a fost de asemenea, imbratisat si de catre good.bee Credit.

Miercuri, 28 August 2013 12:24

good.bee Holding achizitioneaza restul de pachet de actiuni in cadrul good.bee Credit IFN Romania

good.bee Holding (un parteneriat intre Fundatia ERSTE si Erste Group) a achizitionat astazi 51% din good.bee Credit IFN de la Centrul pentru Dezvoltare Economica, partenerul precedent In aceasta afacere. Cele doua institutii au derulat Impreuna parteneriatul de afaceri timp de 4 ani de la lansarea sa In noiembrie 2009.

Miercuri, 26 Mai 2010 12:28

Rezultatele la sase luni

In primele sase luni de functionare, good.bee Credit (www.goodbeecredit.ro) a obtinut rezultate operationale excelente pentru piata in care se afla. In conditiile macroeconomice foarte dificile din ultima perioada, good.bee Credit a acordat credite In valoare totala de 8 milioane RON.

Marți, 10 Noiembrie 2009 12:31

Comunicat de lansare

good.bee Holding (societate mixta formata de Fundatia ERSTE si Erste Group) se asociaza cu Fundatia Centrul pentru Dezvoltare Economica (CDE), o experimentata insitutie de microfinantare romaneasca, pentru a lansa In Romania good.bee Credit IFN SA. Noua companie, o Institutie Financiara Nebancara (IFN) creata in conformitate cu legislatia romanesca, va oferi micro-credite si consultant In vederea creditarii clientilor neacoperiti de servicii bancare traditionale, precum si micilor antreprenori din zonele rurale si din orasele mici, prin intermediul a 10 birouri regionale care acopera 21 de judete.